Comitetul pentru Drepturile Omului din Nigotin este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi non-profit, înfiinţată în 17 iulie 1999, cu scopul de a fi parte activă în schimbările democratice, a promova rolul şi semnificaţia societăţii civile iar mai presus de toate pentru a apăra drepturile omului.

Users Online

Reţeaua Comitetelor pentru Drepturile Omului constă din: Comitetul pentru Drepturile Omului din Valjevo, Comitetul pentru Drepturile Omului din Vranje, Comitetul pentru Drepturile Omului din Niš, Comitetul pentru Drepturile Omului din Nigotin, Centrul Voivodinean pentru Drepturile Omului din Novi Sad şi Forumul Civic din Novi Pazar.

PUBLICAŢII

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Biroul de asistența juridică al Comitetului pentru drepturile omului Negotin /31. iulie 2013./

Agenția de presă Timoc Press în limba română /31. iulie 2013./

Biroul de asistenta juridica al Comitetului pentru drepturile omului Nigotin /30. martie 2012./

Comitetul pentru Drepturile Omului din Nigotin realizează proiectul "BIROUL DE ASISTENTA JURIDICA AL COMITETULUI PENTRU DREPTURILE OMULUI NIGOTIN". »

Agenţia de ştiri Timoc Press în limba Română la Nigotin – Serbia /30. Martie 2012./

Comitetul pentru Drepturile Omului din Negotin realizează proiectul "Agenţia de ştiri TIMOC PRESS ÎN LIMBA ROMÂNĂ LA NIGOTIN – SERBIA". »

Biroul de asistenta juridica al Comitetului pentru drepturile omului Nigotin /15. Iulie 2011./

Comitetul pentru Drepturile Omului din Nigotin realizează proiectul "BIROUL DE ASISTENTA JURIDICA AL COMITETULUI PENTRU DREPTURILE OMULUI NIGOTIN". »

Agenţia de ştiri Timoc Press în limba Română la Nigotin – Serbia /15. Iulie 2011./

Comitetul pentru Drepturile Omului din Negotin realizează proiectul "Agenţia de ştiri TIMOC PRESS ÎN LIMBA ROMÂNĂ LA NIGOTIN – SERBIA". »

Comitetul Politic al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei la Belgrad /09.Septembrie 2010./

Comitetul Politic al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) a organizat o întâlnire de două zile la Belgrad, 6 şi 7 septembrie 2010, la care subiectul principal a fost “Construirea păcii în fosta Iugoslavie”. »

Lansarea cărţii O ŢARĂ ÎNCONJURATĂ DE ROMÂNI /20.August 2010./

În sala de conferinţe a Comitetului pentru Drepturile Omului Nigotin, vineri, 20 august, orele 12:00, lansarea cărţii O ŢARĂ ÎNCONJURATĂ DE ROMÂNI– Reacţii jurnalistice la problematica românilor din jurul graniţelor a scriitorului şi jurnalistului craiovean LIVIU ANDREI. »

Comunicat de presă-Protecţia Martorilor lui Iehova /12.August 2010./

Avocaţii Comitetul pentru Drepturile Omului depusă în numele rechizitoriu răniţi Curtea de bază în Uzice împotriva mai multe persoane pentru crime violente de conduită şi o încălcare a libertăţii de mărturisire de credinţă şi de performanţă a ritualurilor religioase. »

Practică în domeniul drepturilor omului - Nis vizita /11.August 2010./

Vă mulţumim pentru sprijinul Open Society Institute din Budapesta Reţeaua Comitetului pentru Drepturile Omului din Serbia, proiect de un an pus în aplicare de Chris practica în domeniul drepturilor omului. " La punerea în aplicare a acestui proiect de cercetare este în curs de aplicare... »

Constatările şi recomandările organizaţiilor care se ocupă cu drepturile omului în urma unei vizite în satul de Jabuka /01.August 2010./

Cu ocazia declaraţiei de reprezentanţii organelor de stat în sat ca Apple nu are nicio încălcare a drepturilor omului, reprezentanţi a opt organizaţii non-guvernamentale, coaliţii, artişti şi activişti vizitat satul pentru a se asigura că rezidenţii care locuiesc 50 de zile după tragicele evenimente. »

cautare in site

Zile lucrătoare
09-16h

REŢEAUA DE ASISTENŢĂ
JURIDICĂ CHRIS


Începând cu 1 aprilie 2003, lucrul independent al Birourilor de Asistenţă Juridică din cadrul CHRIS a fost sprijinit de către

BIROUL DE ASISTENŢĂ JURIDICĂ

Începând cu 19 decembrie 1999, Biroul de Asistenţă Juridică lucrează în cadrul Comitetului pentru Drepturile Omului din Nigotin.

În cadrul Comitetului, activează două organizaţii: Forumul Femeilor şi Asociaţia Tineretului din Nigotin. Ele tratează problemele specifice ale femeilor şi tinerilor şi de asemenea iau parte la activităţile desfăşurate de către Comitetul pentru Drepturile Omului.

19300 Negotin, JNA 1A, TC I etaj, local 39 şi 40, telefon:+381 19 541 955, fax:+381 19 541 956
e-mail:office.negotin @chris-network.org, www.chris-negotin.org


Copyright,Comitetul pentru Drepturile Omului Negotin

>>>>